Tak tau nak menjual di Shopee? 
Malas nak setting-setting di Shopee? 

Jangan risau! 

Kami akan bantu marketkan produk anda di Shopee.






Kami tahu dalam keadaan sekarang ramai yang alami masalah:

+
Buat iklan di Facebook tapi iklan macam ramai tak nampak. 
+ 
Buat iklan di Facebook hasil tak banyak tapi duit iklan banyak yang habis. 
+ 
Nak jual di Shopee tapi tak tahu nak jual macam mana. 
+ 
Nak uruskan Shopee rasa pening dan malas nak buat. 
+ 
Nak jual barang di Shopee tapi tak tau nak bermula macam mana. 
+ 
Tak tahu mana nak cari ejen jualan produk yang aktif. 






Kami akan bantu anda semudah yang mungkin.
Anda hanya perlu:

1.
Bagi info dan gambar tentang produk. 
2.
Kami akan letak dan iklankan.
3. 
Tunggu hasil dari pelanggan
4. 
Anda terima order dan maklumat pelanggan dari whatsapp. 
5. 
Kami bank in duit. Terima terus untung hasil jualan. 
6. 
Anda Print slip dan letak barang di kurier. 
7. 
Kurier akan pos barang kepada pelanggan. 

Whatsapp kami dengan Seller bila ada order:




Siapa yang akan bantu anda? 



Puan Zarini akan bantu marketkan produk anda di Platform Shopee beliau

Kenapa di Kedai Shopee beliau? 





Puan Zarini bukan calang-calang Peniaga di Shopee. 

Beliau telah mendapat kepercayaan dari Shopee hingga menerima PREFERRED SELLER dan SHOPEE PRIORTY SPECIAL SELLER dari pihak Shopee Malaysia



Jualan Puan Zarini di Shopee sahaja berpuluh hingga ratus ribu sebulan

Jadi mengapa tidak memilih Puan Zarini untuk marketkan produk anda? 


Kedai Shopee Puan Zarini:
https://shopee.com.my/zarinijaafar




Kenapa perlu memilih jual di Shopee Puan Zarini?

Jika anda sebagai pembeli barang di Shopee, apa yang anda akan perhatikan SEBELUM membeli sesuatu produk selain harga?





Sudah tentu anda akan perhatikan:

1. 
Ada orang beli atau tidak
2.
Berapa bintang diberikan
3.
Berapa pantas respon chat
4.
Berapa banyak produk
5.
Berapa ramai Follower
6.
Siapa yang komen bagi feedback


Semua ini ada pada Shopee Puan Zarini. Jadi dengan kepercayaan dan prestasi yang ada, ia akan memudahkan lagi produk tersebut untuk dijual malah sentiasa berlaku jualan berterusan.

Pembeli sekarang sangat berhati-hati. Mereka tak mahu kena tipu atau rugi kalau beli dari penjual yang salah.

Bila ada semuanya di atas, mereka tak fikir panjang untuk buat keputusan membeli. Kepercayaan sudah ada.

Kan mudah tu.. Rugi kalau tak letak di Shopee Puan Zarini.



Saya berminat!
Apa syaratnya nak marketkan produk saya? 



Syarat untuk masuk ke Shopee Puan Zarini:

1. Yuran hanya RM100 seumur hidup untuk 3 produk atau RM300 untuk 10 produk. HQ boleh masukkan 10 produk sahaja untuk 1 penama. 

2. Anda perlu bagi kami harga produk anda pada harga stokis sebab ada team dibawah yang kami rekrut untuk promosi produk anda. 

3. Sekiranya terdapat hanya 1 jualan dari team kami, anda perlu beri kami pada harga Stokis

4. Anda perlu masukkan atau kira sekali duit duit postage produk anda untuk kiraan 1 unit. 

5. Setelah terima order, anda perlu uruskan penghantaran barang dengan segera. JIKA barang tidak di pos selepas terima order melebihi 2 hari, kami berhak tamatkan produk anda di Shopee serta merta dan yuran tidak akan dikembalikan

6. Ini bagi menjaga nama baik dan reputasi kami termasuk penjual yang bersama kami di Shopee setelah mendapat kepercayaan dari Shopee Malaysia dengan rekod jualan yang baik. 

7. Kami tidak menjanjikan terus mendapat jualan serta merta selepas produk anda dimasukkan. Ia adalah proses dalam penjualan di Shopee. Bezanya dengan peniaga lain, kami sudah mendapat kepercayaan, penilaian dan prestasi yang tinggi.

8.Selepas bayaran dibuat, bermakna anda telah bersetuju untuk meletakkan barang dan yuran tidak akan dikembalikan (NO REFUND).  Hanya dibenarkan penukaran barang dagangan dalam shopee sahaja.

9.Kami berhak menolak jika terdapat barang yang sama jenama dijual dalam Kedai Shopee Puan Zarini. Sila semak di sini dahulu: https://shopee.com.my/zarinijaafar 




Jika anda setuju,
anda hanya perlu pilih dibawah nanti sama ada:



Selepas buat pembayaran anda akan menerima email pengesahan pembayaran. 

Dalam email tersebut anda perlu klik link whatsapp yang diberikan untuk berurusan.

Kemudian berikan detail produk dan gambar produk yang terbaik untuk kami uruskan dan akan dimasukkan ke dalam Kedai Shopee Puan Zarini.




Antara produk orang lain yang dijual di Shopee Puan Zarini






Menarik kan? 



Selain dari anda menjual sendiri, apa kata kami sebarkan barang yang anda jual di Shopee. 

Lagi banyak cabang pasaran, lagi banyak hasil yang bakal anda perolehi. 

Jadi, inilah masanya untuk anda pasarkan produk anda di Shopee dengan mudah

   JANGAN TUNGGU LAGI! 
 KUOTA YANG DI BERIKAN SHOPEE KEPADA PUAN ZARINI TERHAD!  

Bukan selalu ada offer begini untuk bantu anda diluar sana pasarkan di Platform yang dilawati hampir 15 juta orang sehari. 

P/s: Lebih baik untung kecil tapi ada jualan setiap hari dari tiada jualan langsung.




Macam mana nak bayar Yuran? 



1.
Pilih sama ada anda nak masukkan 3 produk atau 10 produk
2. 
Isi maklumat peribadi anda dengan lengkap. 
3. 
Klik pembayaran Senangpay
4. 
Klik akuan dan klik teruskan ke pembayaran. 
5. 
Pilih online banking dan scroll ke bawah sikit
6. 
Pilih bank yang anda pakai atau guna online dan klik. 
7. 
Scroll ke bawah sikit dan Klik butang Pay FPX
8. 
Login bank dan buat payment
9. 
Caj 1.5% akan dikenakan oleh pengendali payment gateway Senangpay
10. 
Lepas dah buat payment berjaya, klik continue with transaction
11. 
Semak email untuk invoice pembelian dan anda akan terima email seteruskan untuk berurusan
12. 
Klik link whatsapp yang diberikan dalam email.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej 3 Unit Produk Shopee
Pakej 10 Unit Produk Shopee
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN