Ebook Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya

BUKU BAGAIMANA BANKRAP MENJADI KAYA SUDAH TIADA DIPASARAN

Buku edisi Cetakan Pertama yang diterbitkan pada tahun 2016 dan Cetakan Kedua pada tahun 2018 sudah tiada lagi dipasaran. Bila akan dicetak tidak pasti lagi buat sementara ini.



Disebabkan atas permintaan, saya mengeluarkan Buku ini dalam bentuk Ebook (PDF) untuk anda semua.

Isi dalaman Ebook semuanya sama seperti Edisi Cetakan Kedua. Saya hanya menukar gambar Cover Ebook sahaja untuk perbezaan edisi.

Dulu ebook dan buku setebal 400 muka surat tapi telah di susun semula sehingga menjadi 210 muka surat.

Sesiapa yang pernah beli Buku Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya Edisi Pertama dan Kedua, tak perlu beli lagi sebab ceritanya sama kecuali nak beli juga untuk simpanan. Tak ada masalah.



EBOOK NI BERKISAHKAN TENTANG APA?


Ebook ni mengisahkan tentang usahawan bernama Hafiz Mansor iaitu diri saya sendiri tentang perjalanan hidup saya dari kecil bagaimana saya mencari wang tambahan bermula dari sekolah rendah, sekolah menengah, masuk ke politeknik sehingga lah saya membuka perniagaan sendiri.



Selepas membuka perniagaan sendiri saya terlibat dengan banyak perkara kerana sifat saya sendiri yang nak kaya terlalu cepat di usia muda. Pelbagai bisnes saya buat  dengan membuat banyak modal pinjaman dari pihak bank.

Dengan duit pinjaman diperolehi, saya tidak merancang kewangan dengan betul dan membuat banyak kesilapan dalam perniagaan juga terlalu mempercayai orang yang ambil kesempatan.

Akhirnya saya jatuh bankrap dalam usia yang muda dimana saya berhutang lebih 1/2 Juta Ringgit!

Selepas hidup saya berhutang dengan banyak, saya kehilangan satu-persatu benda dalam kehidupan saya sehingga hidup saya kemurungan dan hidup saya jadi tak menentu.

Disebalik masalah yang terjadi, saya berjaya bangun semula bangkit walaupun status masih bankrap sehingga kini.

Saya masih melangsaikan hutang, saya masih boleh buat duit puluhan ribu, masih boleh memiliki kereta dan masih boleh hidup berbelanja seperti biasa.

Apa yang saya buat?

Anda boleh belajar sesuatu dari Ebook saya ni. Semuanya saya kongsikan dalam Ebook ni termasuk gambar setiap perjalanan perniagaan saya sehingga berjaya membuka perniagaan.

Saya berkongsikan semuanya apa yang perlu anda buat dan tidak perlu anda buat untuk bangun semula.



BERAPA MUKA SURAT EBOOK NI?

 #   Ebook ni dihasilkan penuh warna warni dengan gambar setebal 210 Muka Surat.

 #   Pelbagai emosi anda akan dapat rasai seperti akan ketawa, tersenyum, sedih dan juga rasa bersemangat.

 #   Dapat habis baca Ebook ini dalam masa yang sangat singkat kerana susah nak berhenti bila sudah baca.









SIAPA YANG PERLUKAN EBOOK INI?

 #   Anda yang banyak buat hutang dan kebarangkalian tertunggak berbulan-bulan.

 #   Anda yang hampir bankrap dan belum diisytiharkan.

 #  Anda yang sudah bankrap seperti saya dan ingin bangkit semula.

 #   Anda yang dah lama berniaga tapi masih belum kaya.

 #   Anda yang mempunyai masalah kewangan.

 #   Anda yang sedang kaya tapi masih leka dengan kekayaan yang dimiliki.

 #   Anda yang minat membaca cerita realiti kehidupan.


APA KATA MEREKA SELEPAS BACA EBOOK INI





*Testimoni pembaca ni merupakan mereka yang membeli dan membaca edisi cetakan pertama tahun 2016



BERAPA HARGA EBOOK NI?



Harga buku edisi Cetakan Pertama dijual dengan harga RM50 manakala buku Cetakan Kedua di jual dengan harga RM40.

Jadi untuk Edisi PDF Cetak sendiri ni, Ebook dijual hanya..

  RM30 sahaja!  

Ya.. RM30 sahaja untuk anda belajar sesuatu daripada orang yang pernah gagal dan bangun semula.

.

AMARAN: Ebook ni akan dinaikkan harga pada bila-bila masa sahaja kepada RM40!

.

Cepat GRAB sekarang sebelum terlepas harga Promosi!



CARA PEMBAYARAN

1.Pilih Unit Produk 

2.Isi Maklumat Peribadi anda dengan lengkap.

3.Klik Pembayaran SENANGPAY

4.Klik AKUAN dan Klik TERUSKAN KE PEMBAYARAN

5.Pilih ONLINE BANKING

6.Pilih BANK yang anda pakai atau guna online

7.Kemudian klik dibawah butang PAY FPX

8.Login bank dan buat payment 

9.Caj 1.5% akan dikenakan oleh pengendali payment gateway

10.Lepas dah buat payment berjaya, klik CONTINUE WITH TRANSACTION

11.Semak email untuk resit pembelian dan anda akan terima email untuk Download Ebook.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBook Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya -RM20 HABIS STOK
EBook Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya -RM30
15
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN