Ini menunjukkan betapa pentingnya headline atau tajuk yang memukau untuk menyampaikan sesuatu perkara.

 Paling penting buat mata mereka berhenti untuk membaca apa yang ingin disampaikan.

 Apa guna jika bayar iklan mahal-mahal tapi tak ada orang nak baca apa yang kita lakukan atau kita jual?



 BUKU INI LIMITED EDITION!

 

Saya biasanya banyak jual Ebook (dalam bentuk digital PDF)

Saya jarang keluarkan buku dan pastinya edisi ini tiada di kedai buku.

Jualan mungkin hanya keluar seminggu sekali atau sebulan sekali ataupun setahun sekali sahaja.

 

Memperkenalkan Buku..

 


 

Buku ini adalah BUKU FIZIKAL yang boleh anda pegang, baca dan simpan juga boleh dimakan anai-anai. Kalau anda nak makan pun boleh. Letak garam sikit bagi ada rasa masin-masin.

 



Terdapat  500 Template Headline yang saya hasilkan dan 1000 Contoh Ayat Headline sebagai rujukan bagi memudahkan anda menghasilkan ayat headline yang sesuai.


 

SIAPA PENULIS BUKU INI?

 

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Nama saya Hafiz Mansor.



Saya merupakan orang yang bertanggungjawab menghasilkan Buku ‘KITAB HEADLINE’. Saya juga merupakan penulis Buku Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya, Pelbagai Ebook di bukulali.com.


Website: www.bukulali.com



 

Saya juga membuat service copywriting terutama Story Selling dan menjadi penulis dibelakang tadbir bagi page-page di Facebook dan orang-orang tertentu. Selain itu saya juga pengasas kepada produk rambut jenama CoolHijab

Saya banyak menulis copywriting bagi jualan produk dan service. Dari sini saya banyak belajar sesuatu tentang bagaimana menarik minat orang membaca sesuatu di media sosial dan menjual di dalam penulisan tersebut.



Kita tidak dapat menjual  atau menyampaikan sesuatu sebab kita gagal meletakkan ayat pertama untuk menarik pembaca teruskan membaca.

 

Sebab tu orang putih selalu sebut, “First Impression”.

 

Jika kita buat pertama kali dapat buat pembaca berhenti membaca, dah tak perlu risau lagi sebab mereka akan terus mencari dan habiskan bacaan.


Penafian: Ini adalah contoh sahaja. Headline dan page ini dihasilkan oleh pemilik page yang asal bukannya saya . Saya ingin menunjukkan contoh bagaimana headline dihasilkan dalam FB untuk pembaca nampak gambaran tentang headline.


Jika pada permulaan membaca sahaja sudah tidak menarik, bagaimana pembaca nak teruskan minat membaca sehingga habis?

Kerana kelemahan ramai orang untuk menghasilkan Headline/Tajuk ini lah membuatkan saya rasa saya perlu keluarkan semua rahsia headline yang saya gunakan selama ini.

 


Penafian: Ini adalah contoh sahaja. Headline dan page ini dihasilkan oleh pemilik page yang asal bukannya saya . Saya ingin menunjukkan contoh bagaimana headline dihasilkan dalam FB untuk pembaca nampak gambaran tentang headline.


5 bulan saya ambil masa untuk hasilkan 500 template terbaik dan 1000 contoh ayat headline bagi mudahkan anda buat rujukan ketika menggunakan template nanti.

 

Semoga buku ini dapat memberi manfaat kepada anda yang memiliki.



 

MENGAPA PENTINGNYA HEADLINE DALAM SESUATU PENULISAN?

 



 1 
Headline mampu mengubah emosi seseorang pembaca.

 2  
Headline mampu mempengaruhi minda untuk membuatkan anda nak tahu cerita disebaliknya.

 3  
Headline meninggalkan anda dalam persoalan dan membuatkan anda terpaksa mencari jawapan.

 4  
Jika anda selalu menghasilkan iklan, headline sahaja sudah memadai untuk dijadikan iklan penuh.

 5  
Headline yang menarik membuatkan pembaca teruja nak tahu isi kandungan cerita.

 6  
Headline yang menarik mampu menghasilkan jualan di media sosial.

 


 

MENGAPA ANDA PERLU MEMILIKI KITAB HEADLINE INI?



 1  
Buku KITAB HEADLINE ini adalah LIMITED EDITION.

 2  
Memudahkan anda untuk buat Tajuk iklan

 3  
Melancarkan kerja anda berkaitan blog, majalah, youtube, forum, email

 4  
Memahami cara menghasilkan Headline Padu!

 5  
Menarik perhatian orang untuk membeli barang yang kita jual.

 6  
Mencuri perhatian pembaca di media sosial.

 7  
Buku ini ditulis sepenuhnya dalam Bahasa Melayu.

 8  
Buku ini relevan sepanjang zaman untuk digunapakai.

 


 

SIAPA YANG PERLU KITAB HEADLINE INI?

 



 1  
Anda yang selalu menjual online seperti  di Facebook, Instagram, twitter, blog, ecommerce, google.

 2  
Anda yang suka membuat iklan percuma di Group Facebook, Group Whatsapp dan Forum.

 3  
Anda yang menulis blog, menulis majalah, menulis di Fanpage.

 4  
Anda yang menghasikan ayat iklan untuk klien, ayat dalam design iklan dan ayat pada billboard.

 5  
Anda yang mencari ejen atau stokis untuk produk anda.

 6  
Anda yang menghasilkan konten dan video di Youtube.

 7  
Anda yang menjual apa sahaja barang atau service di internet.

 


 

BAGAIMANA RUPA ISI KANDUNGAN BUKU?

 Di sini saya sertakan sebahagian isi kandungan sebagai gambaran rupa dalaman Kitab Headline.

 









 

BAGAIMANA TEMPLATE HEADLINE YANG DISEDIAKAN?

Ini adalah satu dua contoh yang saya buat untuk anda gunakan. Memang mudah nak faham.




Ada 500 template headline dan 1000 headline contoh semuanya saya sediakan.

Dengan template yang diberikan, anda boleh gunakan untuk buat macam-macam jenis headline.




TESTIMONI MEREKA YANG SUDAH BELI 

Ini adalah sebahagian dari mereka yang telah membeli Kitab Headline.






 

BERAPA HARGA KITAB HEADLINE 500 TEMPLATE NI?

 



KALAU IKUTKAN HARGA ASAL KITAB HEADLINE 500 TEMPLATE INI ADALAH

RM499.00.

( Sebab ni lubuk saya cari makan dengan buat service copywriting. Kemudian ambil masa 5 bulan nak siapkan dengan menghasilkan dan cari headline terbaik bagi memudahkan kerja anda.)


Namun,

.

.
.

.

SEKARANG HARGA HANYA

 RM129.00 SAHAJA! 

(Harga Normal Buku RM499.00)

.
.

Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..

 

Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya Harga RM129.00 sold out nanti, anda tak akan dapat lagi harga seperti ini dan harga akan naik lagi.

 .

Selepas habis RM129.00, harga buku ini akan menjadi RM159.90

 

 NOTA: 

Ini bukan soal nak menakutkan anda. Kitab Headline ini saya keluarkan Limited Edition.

Jadi, sekiranya anda seorang yang cepat mengambil peluang, better grab sekarang sebelum terlepas peluang keemasan ini.

Jarang saya jual dalam bentuk Buku Fizikal.

 


 

BONUS BERBALOI UNTUK ANDA YANG PANTAS

 



Bagi anda yang pantas grab Kitab Headline ini, Saya beri anda PERCUMA Buku Koleksi Story Selling yang bernilai


RM13,800.00!

 

Mahal gila Buku ni! Ya mahal sebab ini adalah koleksi semua story selling terpilih yang saya hasilkan untuk klien.


Ada  92  Copywriting Story Selling!

 

1 Story Selling saya caj RM150. Anda boleh tanya mereka yang pernah berurusan dengan saya.




Dibawah adalah Contoh Story Selling yang dihasilkan.





 

Buku ini akan buat anda lebih seronok untuk menghasilkan iklan dengan cara penceritaan. Jadikan buku ini sebagai panduan dan rujukan.

 

Buku ni juga Limited Edition. Keluarannya terhad. Rugi kalau terlepas buku ni.



 

FUH!... MENARIK KAN?

 

Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan BONUS BEST ni.  Rasa macam lengkap bila beli.



PERCAYA CAKAP SAYA.. Dengan KITAB HEADLINE 500 template yang anda beli ni, silap-silap anda dapat lebih dari duit yang anda keluarkan.

Sebelum berjaya buat orang beli, anda mesti berjaya buat orang baca dan nak tahu produk dan tawaran apa yang anda berikan dalam Copywriting anda.

Jadi, alang-alang anda dah jumpa  KITAB HEADLINE dengan 500 Template Headline ni, grab lah segera peluang keemasan ini.

 

 Jangan tunggu sehingga saya tutup jualan dan bila buka semua saya pasti harga akan naik!




NAK LAGI BEST?



Kalau anda betul serius berminat dengan buku ni, anda masukkan Kod Diskaun ni.

Saya bagi Diskaun 60% untuk anda.

Tapi..

Diskaun ni saya akan tutup bila-bila masa sahaja yang saya suka. Baik cepat ambil peluang ni.

Masukkan KOD DISKAUN ni pada ruangan KUPON DISKAUN.


Kod Diskaun:

60DISKAUN

 (Pastikan semuanya HURUF BESAR)


 

POS PERCUMA DISELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK 

 KECUALI 

BRUNEI: RM150.00

SINGAPURA: RM150.00



TERUS BELI KITAB HEADLINE DI BAWAH INI

 



 CARA PEMBAYARAN 

 1. Pilih Unit Produk 

2. Isi Maklumat Peribadi anda dengan lengkap dan betul.

3. Klik Pembayaran FPX SENANGPAY

4. Klik AKUAN dan Klik TERUSKAN KE PEMBAYARAN

5. Pilih ONLINE BANKING

6. Pilih BANK yang anda pakai atau guna online

7. Kemudian klik dibawah butang PAY FPX

8. Login bank dan buat payment 

9. Caj 1.5% akan dikenakan oleh pengendali payment gateway 

10. Lepas dah buat payment berjaya, klik CONTINUE WITH TRANSACTION

11. Semak email untuk resit pembelian dan anda akan terima email pengesahan

12. Terima sms dan email Tracking Number Poslaju.

 



 BUAT TEMPAHAN SEGERA YA.. 

 SEKARANG HARGA HANYA

 RM129.00 SAHAJA! 

(Harga Normal Buku RM499.00)

.
Kod Diskaun: 60DISKAUN

JANGAN BERTANGGUH LAGI.. HARGA AKAN NAIK KEPADA RM159.90 PADA BILA-BILA MASA SAHAJA.




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Buku Kitab Headline- RM129
16
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN